Geleceğin
Sigortacılığı

BASIN ODASI

NEOVA SİGORTA İLK POLİÇESİNİ KESTİ...

Kuruluş çalışmalarını tamamlayarak Hazine Müsteşarlığından gerekli izinleri alan Neova Sigorta, 16 Aralık 2009 itibariyle poliçe düzenlemeye başladı.

Orta Doğu'nun en büyük finans kuruluşlarından Kuwait Finance House'ın (KFH) önemli iştirakleri ve Kuveyt Türk Katılım Bankası ortaklığıyla kurulan Neova Sigorta, 5 Bölge Müdürlüğü, 117 acente ve 130 banka şubesiyle ile yeni yılda tüm hayat dışı branşlarda üretim yapacak.

Genel Müdürlüğünü Özgür Bülent Koç'un yürüttüğü şirketin hedefi, orta vadede Neova ismiyle Türki Cumhuriyetler'de faaliyette bulunmak ve Türkiye merkezli uluslararası bir sigorta markası haline gelmek.

Sigortacı Gazetesi

17 Aralık 2009 - Perşembe